Terug in LA

Vandaag om 8:00 om rond 10:30 uit te checken. Hierna in de auto gestapt en wat gaan ontbijten in de buurt.
Na het ontbijt een rit van 1 uur en 45 minuten gemaakt richting Los Angeles. Eerst over Highway 101 en daarna een heel kort stukje over de I-405. Hierbij nog langs de kust van de Pacifische Oceaan gereden, iets wat ik gisteren niet gedaan heb vanwege sterke wind op de kustweg richting Santa Barbera.

Rond 12:30 in Los Angeles aangekomen in ingecheckt bij hetzelfde hotel als waar ik 3 weken geleden zat. Daarna mijn auto bij de valet parking afgegeven.
Ook een zelfde soort kamer, alleen dan in spiegelbeeld in vergelijking met 3 weken terug.
image

Na nog wat dingen uitgezocht te hebben voor morgen ben ik om 15:00 mijn auto op gaan halen bij de valet parking en daarna richting de wasserette in de buurt gereden voor het wassen van mijn kleding, zodat ik woensdag niet met 2 volle waszakken het vliegtuig richting Vancouver in hoef. Na het inleveren van mijn waszakken ben ik nog een rondje door de buurt gaan rijden (niet veel bijzonders gedaan) en om 17:30 wat gaan eten.
Om 19:00 heb ik mijn schone was weer opgehaald en ben ik terug naar het hotel gegaan.
image

Niet zo heel veel bijzonders gedaan vandaag dus, maar dat mag ook wel eens een keertje ;-). Morgen ga ik in Los Angeles de wijk/stadsdeel Santa Monica bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *