Canada, éh?

Vandaag om 8:30 opgestaan, ontbeten en rond 10:30 uitgechecked. Nog 1 laatste keer met de auto gereden, dit keer richting Hertz. Hier de auto na 3,5 weken trouwe dienst weer ingeleverd. Er staat totaal 2404 mijl op de teller (ong. 3900 km).
image
Daarna met de shuttlebus richting het vliegveld gegaan om in te checken voor mijn vlucht van Los Angeles naar Vancouver, Canada.
image
image
Na het inchecken en het inleveren van mijn ruimbagage ben ik nog wat gaan rondkijken in de terminal en heb ik nog wat gelunched. Ook bij het wisselkantoor mijn Amerikaanse dollars omgewisseld voor Canadese Dollars.
image
image
Eenmaal bij Gate 80 kwam om 15:03 het vliegtuig aangereden en om 15:29 gingen we de lucht in.
image
image
image
image
Het was een klein vliegtuigje maar met veel beenruimte (op mijn rij dan).

Om 17:57 waren we geland in Vancouver en na het oppikken van mijn bagage en door de paspoortcontrole heen te zijn ben ik buiten naar de taxiplaatsen gegaan en heb ik een taxi naar het centrum van Vancouver te gaan (Of “Centre Du Ville” zoals het op de borden stond).
image
Na een taxirit van ongeveer 35 minuten kwam ik aan bij mijn laatste hotel van deze reis. Het Barclay Hotel op Robson Street. Robson Street is een van de drukst bezochte plaatsen in het centrum van Vancouver.
image
Na het inchecken en het settelen in mijn kamer ben ik Robson street wat gaan verkennen. Hierbij heb ik ook een nieuwe SIM-kaart voor in Canada gekocht en wat gegeten bij een restaurant in de straat.
Rond 22:00 ben ik weer terug naar het hotel gegaan.
image
image
image
Morgen wordt ik om 14:00 weer opgepikt door een tour. Dit keer duurt de tour zo’n 4 uur en gaat hij langs alle bekende bezienswaardigheden in het centrum van Vancouver.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *