Aquarium

Vandaag om 8:00 opgestaan om rond 9:00 te gaan ontbijten en buskaartjes te kopen in de buurt.
Rond 9:30 op buslijn 19 gestapt richting Stanley Park. Hier uitgestapt en richting het Vancouver Aquarium gewandeld.
image
image
image
Eenmaal in het Aquarium was er een groot aantal verschillende zeedieren te zien, verspreid over verschillende aquariums zowel binnen als buiten.
image
image
image
image
image
Na het Aquariumbezoek heb ik nog een kort rondje gewandeld door Stanley Park.
image
image
Rond ongeveer 15:30 ben ik weer met de bus en de metro richting het centrum van Vancouver gegaan. Hier nog enkele stadsdelen bezocht die ik nog niet gezien had. Na ongeveer 2,5 uur rond te hebben gelopen ben ik lopend terug naar het hotel gegaan.
image
image
image
image
image
Na in het hotel wat gerelaxt te hebben ben ik rond 20:30 bij Red Robin (een bar/gourmet restaurant) in de straat wat gaan eten.
image
Daarna rond 21:45 weer terug naar het hotel gegaan.

Morgen heb ik waarschijnlijk een rustig dagje met niet veel te doen (mag ook wel eens na 27 dagen elke dag op pad). Om 18:30 heb ik nog een afsluitende vlucht met een watervliegtuig over Vancouver en omgeving.
Zondagochtend is het inpakken, richting het vliegveld rijden en om 15:45 (lokale tijd) weer richting Nederland te vliegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *