Uitzicht

Vandaag laat opgestaan (rond 11:00) om rond 12:00 de deur uit te gaan om te gaan brunchen.
Hierna de trolleybus (210 gevolgd door de 227) genomen richting Lynn Canyon Park. Hier rond 13:10 aangekomen.
Daarna langs de wandelroutes van het park gelopen.
image
image
image
image
image
image
image
image
Na een lange wandeling in het park ben ik rond 16:00 met de bus terug gegaan naar het centrum van Vancouver. De buschauffeur’s vrouw had in Nederland gestudeerd, dus hij herkende mijn accent. Kortom, de busrit van 50 minuten met weinig passagiers kwam wel vol qua gespreksstof.
Eenmaal terug in Vancouver ben ik naar de uitkijktoren van Harbor Centre (een kantoorpand) gegaan.
image
image
image
image
Hierna wat gaan eten in het restaurant boven het observatiedek. Dit was een zogeheten “Rotating Restaurant”, de vloer draaide langzaam. Hierdoor zag je gedurende je bezoek verschillende delen van Vancouver vanaf je tafel. Dit was waarschijnlijk mijn laatste keer avondeten tijdens deze trip.
image
Na het eten en een rondje te hebben gemaakt door het restaurant heen ben ik weer naar beneden gegaan naar de Canada Place pier. Hier ging ik namelijk mijn laatste activiteit van mijn reis doen: Een vlucht met een watervliegtuig over Vancouver.
image
image
image
image
image
image
image
Een mooie afsluiter van deze reis.

Na de vlucht ben ik weer richting het hotel gelopen. Eenmaal op de kamer ben ik alvast alle spullen een beetje klaar gaan leggen.
Morgenochtend is het namelijk weer tijd om in te pakken en de bus of taxi naar het vliegveld te nemen. Om 15:45 stap ik namelijk in een iets groter vliegtuig dan vandaag om met een vlucht van ongeveer 9 uur weer terug naar Nederland te vliegen.

Ik hoop morgenochtend nog een kort afsluitend blog berichtje te plaatsen, maar mocht dat niet meer lukken: Heel veel bedankt voor het lezen allemaal! En tot in Nederland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *