Eerste dag

Vanochtend vroeg opgestaan om naar Schiphol te rijden. Helaas bleek bij aankomst het vliegtuigtype veranderd te zijn en daardoor waren de door ons geboekte stoelen niet meer beschikbaar. Na veel heisa maar genoegen genomen met 2 stoelen buiten de comfort klasse en daarbij een aanvraag gedaan voor een terugbetaling van de comfortstoelen.

image
image
image
image

Eenmaal in New york aangekomen hebben we onze huurauto opgehaald. Na overleg met Hertz hebben we een Toyoto Corolla uit December 2015 (met 9000km op de teller) meegekregen. Daarmee moet het wel te redden zijn de komende 2.5 weken.

image

Hierna voor Remco een Amerikaanse sim kaart gehaald, zodat hij ook onbeperkt bellen en data heeft in de VS (dit had al voor mijzelf geregeld tijdens mijn trip in 2014). Daarna aan de 40 minuten durende rit naar het hotel begonnen. Door het vekeer werd deze rit helaas verlengd tot 1,5 uur.
Dit rit vond plaats in Queens, gevolgd door een ritje over de Queensboro Bridge en daarna door het midden van Manhattan om zo via de Lincoln tunnel New Jersey in te rijden.

image

image

image

Eenmaal bij het hotel (Red Roof Plus in Secaucus) aangekomen hebben we ingechecked en gesetelled in onze kamer.

image

image

Hierna nog snel naar de dichtbijzijnde Red Robin gereden voor het avondeten.

image
image
image

Hierna snel terug en rond 20:00 naar bed gegaan. Want we waren inmiddels vrij moe door de jetlag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *