World Trade Center

Vandaag dezelfde ochtendroutine als gisteren. Om 8:30 opgestaan om rond 11:30 te gaan eten bij de Subway en daarna richting Manhattan.

image

image

Als eerste naar het adres gegaan van een oude vriendin van onze oma. Hier aangekomen bleek de naam op het naambordje niet overeen te komen en werd er ook niet opengedaan. Helaas dus deze kans om gedag te zeggen moeten missen. Wel nog even een rondje gemaakt door de wijk.

image

Hierna met de metro naar het gebouw gegaan wat we eigenlijk al heel de trip graag wilden zien: het nieuwe World Trade Center.
Dit keer waren de wolken wat hoger dus konden we eindelijk naar het observatorium op de 102de etage. Hieronder enkele foto’s voor de indruk.

image

image

image

image

image

image

Hierna was het ondertussen alweer 17:30 dus zijn we met de metro terug naar het busstation gegaan om de bus richting Secaucus te nemen. Eenmaal bij het hotel hebben we de auto gepakt en zijn we richting Red Robin gegaan. Dit keer niet die in Clifton maar in Secaucus zelf. Remco heeft dit stuk gereden om even het autorijden te oefenen. Helaas zijn we vergeten foto’s te maken dus jullie moeten maar geloven dat het erg lekker en gezellig was ;-)

Daarna terug naar het hotel gegaan om voor te bereiden op de volgende dag. Morgen zullen we uitchecken om daarna 1,5 uur te rijden naar Mount Laurel (10km oost van Philadelphia) voor ons volgende hotel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *