Philadelphia

Vandaag vroeg opgestaan om in te pakken en uit te checken. We hadden immers een ritje voor de boeg vandaag.

image

Rond 11:00 gaan ontbijten bij de Subway om daarna de rit naar het volgende hotel te maken. Dit deden we via de i-95 tolweg richting het zuiden. Remco mocht vandaag rijden.

image

image

image

image

Eenmaal aangekomen in Mount Laurel (een klein dorpje in New Jersey ongeveer 15km oost van Philadelphia) hebben we geprobeerd in te checken bij Fairfield Inn.

image

Helaas was onze kamer nog niet gereed, dus hebben we onze koffers achtergelaten bij de bagageopslag om daarna met de auto richting het centrum van Philadelphia te rijden.
image
image
Eenmaal in Philadelphia aangekomen hebben we geparkeerd en zijn we rond gaan lopen in de stad. Philadelphia heeft een andere sfeer als New York. De gebouwen zijn lager en het heeft wat weg van een grotere Europese stad. Ook zijn we langs de bekende plaatsen als de Independence Hall geweest.
image
image
image
image
image

In de middag weer teruggegaan naar het hotel om in te checken. We kregen een ruime kamer. Hierna nog een beetje in de omgeving rondgelopen en wat fotos gemaakt. Rond 18:00 gaan eten bij een Bob Evans diner in de straat (waar we 120 meter met de auto naartoe moesten omdat de straat tussen de diner en het hotel in geen voetpaden heeft).
image
image
image
image
image
Hierna terug naar het hotel gegaan om in de avond de nieuwste Game of Thrones te kijken (eindelijk eens live op TV), om daarna langzaamaan naar bed te gaan.
image

Een gedachte aan “Philadelphia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *