Mistig

Vandaag opgestaan en aangekleed om rond 11:00 tot 12:00 de i-66 richting het westen te nemen om het mooie Shenandoah Park te bezoeken. Een ritje van ongeveer 1 uur. Remco mocht weer achter het stuur.

image

image

Hoewel we door een mooie omgeving reden, begon op de helft van de route het opeens te gieten. Dit bleef aanhouden tot we bij het park aankwamen.

image

image

Eenmaal in het park beklommen we langzaam de bergen van Shenandoah Park. Helaas stond hier een onaangename verassing te wachten. Het hele park was bedekt door een dik pak mist en het zicht was niet verder dan 7 meter. Hierdoor was het lastig rijden en was er van uitzicht geen sprake. De enige opklaringen in het park waren ergens 140km van de ingang, wat met deze mist ongeveer 2 uur rijden zou zijn.

Dit zou het uitzicht moeten zijn:

image

Wat wij kregen was:

image

image

Volgens de parkwachters zou de mist nog 2 dagen aanhouden dus zijn we na een half uurtje dus alweer teleurgesteld het park uitgereden en teruggereden naar het hotel. Dit keer mocht Leon achter het stuur.

Eenmaal terug in Arlington hebben we een beetje in de hotelkamer rondgehangen om daarna te gaan eten in een restaurant in het centrum van Arlington.

image

image

image

Aangezien we heel erg naar Shenandoah uitgekeken hadden was dit een teleurstellend dagje. Maar gelukkig is er in de komende dagen nog genoeg te zien. Morgen gaan we uitchecken bij ons Arlington/Washington hotel om een rit van +- 4 uur richting Pittsburgh te maken. Als het weer meezit doen we een stukje binnendoor, anders via de Interstate.

Pittsburgh dient als een laatste “pitstop” in de VS voordat we de rit naar Niagara Falls, Canada maken op vrijdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *