Boottochtje

Vanochtend vroeg opgestaan, gewassen en aangekleed. Helaas was het weer regenachtig buiten met slechts 15C op de thermometer.

image

Maar dat hield ons niet tegen om naar de Hornblower boten bij de Niagara watervallen te wandelen om rond 11:00 een kort boottochtje langs de watervallen te maken.

image

image

(De brug tussen Canada en de VS)

image

image

image

image

Het was heel indrukwekkend. Helaas niet veel foto’s kunnen maken vanwege de grote hoeveelheden water dat door de watervallen werd opgespat toen we dichtbij kwamen. De camera moet natuurlijk wel heel blijven.

Na de boottocht zijn we richting een Hooters restaurant gegaan om daar even wat te eten. Helaas koelde het daarna nog verder af naar ongeveer 9 graden met heel veel wind. Daar waren we niet op gekleed en konden we verder niet veel meer doen. Daarom het grootste deel van de middag op de hotelkamer doorgebracht, af en toe een kort tripje door de straat om die vanwege de kou snel weer af te breken. Rond 19:00 pizza laten bezorgen in de hotelkamer.

Nog even in de avond wat TV gekeken en daarna naar bed gegaan. Morgen een ritje van 1 uur richting Toronto voor ons volgende hotel. We hebben in ieder geval gezien waarvoor we naar Niagara Falls gekomen zijn.. Volgens het weerbericht houdt de 9 graden met heel veel wind nog 1 dagje aan, daarna zou het vanaf Maandag de rest van de week zonnig moeten worden. De temperatuur loopt hier over de komende dagen dan langzaam maar zeker op tot 21 graden. Laten we het hopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *