In de kou naar Toronto

Vandaag weer vroeg opgestaan om rond 10:30 uit te checken en in de auto te stappen. Vandaag een ritje van 1 uur en 20 minuten naar Toronto (de hoofdstad van de Canadese provincie Ontario).
We gingen via de Queen Elizabeth Highway met een boogje om Lake Ontario heen, om zo via de Highway 400 bij ons hotel in het noorden van Toronto aan te komen.

image

image

image

image

image

Uiteindelijk na een relatief kort ritje aangekomen bij ons hotel: Best Western Plus Toronto.

image

image

image

Foto’s van de kamer volgen morgen.

Hier ingecheckt en onze koffers uitgepakt in onze kamer. Helaas was de temperatuur ondertussen gedaald naar 4C, dus konden we niet veel meer doen in de omgeving. Zelfs een dicht geritst trainingsvest is te koud met deze temperaturen en een verkoudheid opzoeken tijdens een vakantie was nou niet onze bedoeling. Dus hebben we maar een beetje in onze kamer rondgehangen en in de avond nog wat gaan eten in het hotelrestaurant.

image

image

Morgen worden de temperaturen eindelijk weer wat beter (Morgen 14C, dinsdag 16C en vanaf dan elke dag 20 of 21C). We gaan morgen naar het centrum van Toronto. Hierbij gaan we ook Leon’s verjaardag nog vieren, gezien het er vandaag niet van kwam vanwege de temperatuur.

Een gedachte aan “In de kou naar Toronto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *