Montreal

Vandaag opgestaan, gewassen en aangekleed. Eerst rond 12:00 online ingechecked bij KLM voor morgen. Goede plaatsen weten te bemachtigen dit keer.
Daarna met de metro naast het hotel naar het centrum toe.

image

image

image

(Om een of andere gekke reden rijd de metro in Montreal op wielen)

Eenmaal in het centrum van Montreal aangekomen hebben we eerst wat lunch gehaald. We hebben Poutin op. Dit is een gerecht uit Québec (vooral bekend rondom Montreal) dat bestaat uit patat met jus en kaas.

image

Daarna een rondje gemaakt door Montreal. De stad doet erg denken aan Europese steden, met vooral trekjes van grotere steden als Parijs en Rotterdam, gemixed met de typisch Amerikaanse gebouwen die je ziet in New York en Toronto.

image

image

image

image

image

image

Na lang rond gelopen te hebben zijn we rond 18:30 weer terug gegaan naar het hotel.

In de avond nog even gegeten bij het Harvey’s restaurant naast het hotel. Daarna de auto leeggehaald om de spullen die er nog in lagen in de koffers te stoppen.

image

Morgen is het helaas alweer zover: Een einde aan deze trip. Rond 13:00 gaan we uitchecken om daarna om 18:50 (0:50 Nederlandse tijd) vanaf Montreal Trudeau Airport met KLM terug naar Nederland te vliegen. Maandag 23 mei om 7:30 landen we na ongeveer 6,5 uur vliegen weer.

Ik zal morgenochtend nog een laatste afsluitend blog bericht plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *