Akihabara

Vandaag al om 7:30 opgestaan om snel te douchen (eindelijk weer in een eigen douche ipv een gedeelde met andere kamers ;-) )
Na het douchen onze vuile was laten ophalen door de wasserette van het hotel (er past immers niet 3 weken aan kleding in een backpack)
Om 9:00 vertrokken richting Tokyo Station om daar te ontbijten en geld uit de ATM te halen.

image

Hierna richting Akihabara gegaan, de elektronica, games, manga en animewijk van Tokyo. Hier hebben we de rest van de dag rondgehangen om in de vele winkels kijken en natuurlijk dingen te kopen. In de winkels mochten geen foto’s gemaakt worden, dus helaas kan ik dat niet tonen, maar hier toch enkele foto’s van de wijk zelf.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Als het stelletje nerds dat we waren hebben we onze ogen uit gekeken in deze wijk. Ik heb zelf een Super Famicom (Japanse versie van de Super Nintendo), 6 games, 1 plushie (uit een grijpmachine) en 4 mangaboekjes bemachtigd.
Rond 18:00 zijn we naar het postkantoor gegaan om alle aankopen via pakketpost te verzenden naar Nederland (de laatste 7-8 dagen al dat spul als extra bagage is niet handig).

Daarna wat gaan eten bij hetzelfde udon restaurant als gisteren. Daarna was de planning om naar de Skytree te gaan, maar toen kwam er opeens iets naar beneden. Het kwam met bakken naar beneden en even later kwam daar door de benauwdheid onweer bij. Om deze reden is het Skytree bezoek uitgesteld tot later deze week.

image

Om 20:00 weer naar het hotel gegaan (onderweg even snel een paraplu opgepikt) om voor te bereiden op de volgende dag. Hopelijk morgen wat mooier weer in de avond.
Wel was onze gewassen en gestreken kleding al door de wasserette in de hotelkamer gelegd, dus we kunnen weer een paar dagen vooruit ;-)

Een gedachte aan “Akihabara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *