De Skytree en weer terug in Osaka

Vandaag heel vroeg opgestaan (6:30) om rond 8:00 naar de Skytree te gaan. Dit keer was hij wel open en niet vol, dus eindelijk de toren kunnen beklimmen (lees: lift) en foto’s kunnen maken.
image
image
image
image
image

Daarna weer naar het hotel gegaan. Alles ingepakt en met zijn drieën weer op pad richting Hamamtsucho Station, om daar te ontbijten en de trein naar Tokyo Station te nemen. Hier hebben we bij het postkantoor nog verse yennetjes uit de muur gehaald om daarna met de laatste Shinkansen van deze trip naar Japan richting Shin-Osaka te gaan. Deze reis duurde zo’n 3 uur.
image

In Shin-Osaka overgestapt op de lokale trein richting Osaka Station. Het hotel was net buiten de uitgang van het station. De kamer is iets kleiner dan die bij het vorige hotel, maar prima om nog 3 dagen te overleven.
image
image
image
image

Daarna de deur uit gegaan om ergens te gaan eten. Weer een klein restaurantje gevonden en daar weer Sukiyaki gegeten. Hierna nog even rondgelopen door de wijk Umeda, een van de grootste stadscentra van Osaka.
image
image
image
image

Hierna weer teruggegaan naar het hotel voor een vroege nachtrust. Morgen gaan we naar Nara, de oude Japanse hoofdstad nabij Osaka (voordat Kyoto en Tokyo dat werden).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *