Een raar dagje

Vandaag was het een raar dagje. Om 10:00 uit de veren om rond 12:00 ieder onze eigen weg op te gaan. Jeroen en Stefan kwamen snel terug omdat Jeroen zich toch zorgen begon te maken om een wond (hij was gisteren in Nara gebeten door een hert). Dus snel naar de EHBO in het dichtsbijzijnde ziekenhuis gegaan. Hier heeft Jeroen tot 16:00 gezeten. Uiteindelijk heeft hij een injectie gekregen en wat medicatie mee gekregen.

image

Rond 18:00 wat gegeten bij het Garden Cafe, een restaurantje naast het hotel.

image

image

image

image

Daarna nog een kort rondje door de buurt gemaakt.

image

Hier bleek dat de musical The Lion King die avond draaide. Helaas was hij al uitverkocht :-(

image

Daarna rond 20:00 naar het hotel gegaan om alles in te pakken en voor te bereiden op morgen.
Vandaag is dus niet helemaal verlopen zoals gedacht. Morgen gaan we met de limousine bus naar Kansai Airport. Daar overnachten we nog een enkel nachtje om donderdagochtend om 10:20 (Japanse tijd) met het vliegtuig weer naar Nederland te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *