Afsluiting

Vandaag opgestaan, gewassen, aangekleed en de spullen ingepakt en om 11:00 uitgechecked. Hierna naar het dichtstbijzijnde busstation gelopen om de limousine bus richting Kansai Airport te nemen.

image

image

image

image

image

image

En zo laten we het Japanse vasteland achter ons.

image

Op Kansai Airport zijn we naar ons laatste hotel gegaan, Nikko Kansai Airport. Een 4-sterren hotel (je moet toch wat als je morgenochtend vroeg al moet vliegen).

image

image

image

De rest van de dag bestond uit een beetje rondhangen in het hotel, het vliegveld, en alles eromheen (wat gezien dit een platform in zee is, niet heel veel is).

image

image

image

image

image

image

image

Daarna wat gaan eten en naar de hotelkamer gegaan. Morgen al om 5:00 op om om 6:00 uit te checken, 7:00 in te checken voor de vlucht en uiteindelijk om 10:20 (3:20 Nederlandse tijd) op te stijgen, om na een vlucht van ongeveer 11,5 uur lang rond 15:00 (Nederlandse tijd) weer op Schiphol aan te komen.

Dit zal waarschijnlijk mijn laatste blogpost worden van deze reis. Misschien zal ik zodra ik thuis ben nog enkele dingen uploaden die ik vanwege de beperkte middelen hier nog niet online heb kunnen zetten. In ieder geval allemaal bedankt voor het lezen en tot in Nederland!
image

4 gedachtes aan “Afsluiting

  1. Madelon

    Jij bedankt dat wij mochten mee reizen in dit indrukwekkend land. Ik heb genoten van je verslagen en de foto’s.
    Prettige vlucht naar Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *