Hollywood

Vanochtend vanwege de jetlag om 4:30 al wakker. Nog wel een beetje uitrusten om daarna rond 8:00 te gaan ontbijten.
Roerei met worstjes en mini-pannekoeken genomen. Was erg lekker.
image

Daarna om10 uur richting de auto opgehaald bij de valet parking om richting de T-Mobile shop te rijden. Hier een nieuwe simkaart gekocht voor een amerikaans nummer en onbeperkte mobiele data voor 30 dagen.
image

Na de sim kaart getest te hebben ben ik in de auto gestapt richting Hollywood Boulevard.
Eenmaal op de boulevaard aangekomen waren ze bezig de rode loper uit te rollen en allemaal promotiemateriaal op te zetten. Het was immers de wereldpremiere van de nieuwe film “Guardians of the Galaxy”.
image
Hierna nog wat rondgewandeld op de boulevard.
Onderstaande foto’s geven een goed beeld.
image

image

image

image

image

Na ongeveer 1,5 uur te hebben rondgewandeld op de boulevard ben  ik met een tourbus meegegaan om een rondje te gaan rijden in de rest van Hollywood en omgeving. Deze open bus tour duurde ongeveer 2,5 uur en ging langs bekende museas, restaurants en sightseeing locaties rondom Hollywood.

image

image

image

image

image

image

image

image

En natuurlijk weer jaloers zijn op de benzineprijzen in de VS (4.31 dollar per gallon is ongeveer 80-90 eurocent per liter).
image
Na de tour weer langzaam aan teruggegaan richting de auto. Onderweg naar de auto nog even snel wat gaan eten bij een mexicaanse grill op de Hollywood Boulevard.

Eenmaal terug in het hotel aangekomen ben ik maar wat gaan uitrusten. Mijn armen en nek waren namelijk verbrand (voortaan iets beter insmeren).

3 gedachtes aan “Hollywood

 1. Ben van Mierlo

  Die open bus tour is best leuk he (en relaxed).
  Ben je niet meer gaan kijken naar de world premiere van guardians of the galaxy ‘s-avonds?

  1. Leon Bericht auteur

   Nee. Toen ik eenmaal terug kwam van de tour was de boulevard zo vol dat het bijna onmogelijk was om de premiere nog te zien (toen ik aankwam om 12:00 stonden sommige er al met hun tentje om het te kunnen zien)

 2. Mar en ilse

  Hoi Leon , wij vinden het nu alweer leuk om je te volgen , en het is pas dag 2 . We kijken vol verwachting uit naar de rest van je reis . Geniet ervan . En vergeet niet te smeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *