Comic-Con Dag 2

Vanwege conventie dagen vandaag weer een wat kortere blog post.

Vandaag al om 5:00 opgestaan om rond 6:15 richting de con te vertrekken.
Ik had van 8:00 tot 11:00 namelijk vrijwilligers dienst. (Omdat alle kaartjes uitverkocht waren doe ik dagelijks 3 uur vrijwilligerswerk op de con zodat ik toch voor die dag onbeperkt naar binnen mag).

Na mijn dienst ben ik de rest  van de con rond gaan hangen rondom het conventie terrein.
Ook heb ik enkele panels bezocht (zalen met een podium waar mensen/bedrijven etc. uit de stripboeken/animatie/series/filmindustrie hun verhaal doen of demonstraties/previews geven voor hun werken. Hier mochten helaas geen foto’s gemaakt worden.

image

image

image

image

image

image

image

Rond 19:00 met Shaun en Tetra richting de Mexicaanse wijk zuidoost van comic-con gegaan om lekker taco’s te eten.

image

image

Hierna om 21:00 weer naar het hotel terug gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *