Op pad in Phoenix

Vandaag rond 8:30 opgestaan om rond 9:30 te gaan ontbijten in de lobby van het hotel.

Hoewel Phoenix een doorreis stad is voor deze trip ben ik vandaag toch nog om 13:00 de deur uitgegaan om eens rond te kijken in de stad en omgeving.

image

image

In de auto was al gelijk 1 ding vrij duidelijk: Het is warm vandaag.
(124F is ongeveer 51C)

image

Als eerste ben ik naar het Arizona Science Center gereden. Dit is een complex met tentoonstellingen over verschillende wetenschappen. Van archeologie tot het menselijk lichaam. Helaas mocht er van de meeste dingen geen foto gemaakt worden. Toch heb ik de volgende foto’s nog kunnen maken.

image

image

image

image

image

image

Na een bezoek aan het Science Center ben ik om 16:00 doorgereden naar de Botanical Desert Garden in het oosten van de stad. De Desert Botanical Garden is een tuincomplex met allemaal verschillende woestijn planten. Helaas kon ik niet te lang blijven, omdat met 124F de hele middag buiten lopen ook niet gezond is.

image

image

image

image

image

Rond 17:30 nog wat gaan drinken in het cafe bij de Garden. Een vreemd soort bessensap op. Was wel erg lekker.

image

Hierna weer naar het hotel gegaan en tot 20:00 even lekker niks gedaan.
Om 20:00 richting het noorden van Phoenix gereden naar het restaurant Red Robin Gourmet, waar ik met Shaun afgesproken had.
Na gegeten te hebben bij Red Robin is Shaun weer naar huis gegaan en ik weer richting mijn hotel, waar ik zo rond 22:15 aankwam.

Morgen weer vroeg op om uit te checken en richting het noorden te rijden. Mijn volgende hotel staat immers in Flagstaff (2,5 uur noord van Phoenix) ov

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *