Terug in Californië

Vandaag om 9:00 opgestaan, aangekleed en om 11:00 de deur uitgegaan en uitgecheckt

image

Nog even een rondje gelopen in het casino van de Stratosphere of er nog leuke automaten waren en daarna in de auto gestapt.

image

Eerst de auto volgetanked bij het dichtsbijzijnde tankstation en daarna aan een rit van 6 uur richting Fresno begonnen. Dit is de langste autorit van deze reis. De reis ging via de I-15 richting het zuiden naar Barstow, daarna via de Highway 58 naar Bakersfield en als laatste via de Highway 99 richting Fresno. (Rechtstreeks naar Fresno door vanaf Las Vegas naar het westen te gaan leek mij niet heel handig, omdat deze route door het beruchte Death Valley gaat)
Onderweg rond 12:45 lunch gegeten in Barstow, en om 17:50 avondeten op net noord van Bakersfield.

image

Uiteindelijk om 20:05 aangekomen bij mijn hotel in Fresno: Holiday Inn Express. Dit is een tak van Holiday Inn (waar ik in San Diego zat) die qua kamers exact hetzelfde is, maar geen overige luxe heeft (laundry service, zwembad, shuttle etc.). Hier zal ik 1 nachtje doorbrengen.

image

Voor de rest helaas niet zoveel interessants te melden over vandaag. De route was wel aardig (in het begin veel woestijn maar eenmaal terug in Californië werd het al snel weer groener) maar ik kon vanwege de afwezigheid van een passagier alweer geen foto’s maken.

Morgenochtend ga ik eerst bellen om te kijken of het Yosemite National Park noordoost van Fresno veilig is (er woedde daar een paar dagen geleden een grote bosbrand). Zo ja, dan ga ik daar een bezoekje aan brengen voordat ik op doorreis ga naar San Francisco.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *