Yosemite

Vanochtend vroeg opgestaan en uitgechecked om rond 8:15 richting het Yosemite National park te rijden.

Na een rit van 2 uur en 15 minuten aangekomen bij de ingang van het park.
Helaas dit keer niet met een tour mee, dus moest ik de entree zelf betalen.

image

Eenmaal in het park ben in 60km doorgereden naar Yosemite Village, een mini-dorpje in het midden van de vallei. Hier met een open-bus tour door de vallei mee gereden. Hieronder wat foto’s van de tour:

image

image

image

image

image

image

Na een bezoek van 2-3 uur ben ik richting San Francisco gereden. Dit was een rit van 4,5 uur die erg vermoeiend was. De eerste 130km bestond puur uit haarspeldbochten. En het centrum van San Francisco kan samengevat worden als “Eenrichtingswegen”.
Maar uiteindelijk toch aangekomen bij mijn hostel.
image
image
Het hostel is erg gezellig en mijn kamer genoten zijn aardig (1 uit de UK en 2 uit Australië). Wel hebben mijn kamer genoten allemaal jetlag waardoor ze al vroeg in bed liggen. Ik tik dit bericht dan ook vanuit de lobby.
Morgen middag ga ik richting Alcatraz, een oude gevangenis op een klein eilandje noord van het centrum van San Francisco.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *