Golden Gate

Vandaag om 10:30 opgestaan, aangekleed en ontbeten bij een restaurantje in de straat. Hierna de auto opgehaald en richting de Golden Gate Bridge gereden.
Rond 13:00 bij het uitkijkpunt over de brug aangekomen.

image

image
(Alcatraz in de verte zichtbaar vanaf het uitkijkpunt)
Helaas was het wat mistig rond de brug, maar toch een mooi gezicht. Ook nog over de brug gereden naar het uitkijkpunt aan de andere kant.

image

Na even bij de brug rondgekeken te hebben ben ik terug naar de binnenstad gegaan om hier rond te lopen en rond te kijken. Ook heb ik hier rond 18:30 wat gegeten.

image

image

image

image

image

Na de wandel door de binnenstad ben ik rond 20:00 weer naar het hostel gegaan. De temperatuur in San Francisco daalde namelijk naar zo’n beetje 14-15 graden celsius en ik was zo slim om geen vest mee te nemen.

Morgen moet ik om 10:00 uitchecken. Daarna ga ik eerst nog naar de bios in San Francisco. De nieuwe Dragonball film draait hier namelijk (en deze komt niet naar Nederland) en aangezien ik al tijdje fan ben van deze serie moet ik die natuurlijk gaan bekijken.
Na de bios is het slechts een rit van ongeveer 2 uur naar mijn volgende hotel in Monterey, zuid van San Francisco. Ik was te kort in San Francisco om alle bezienswaardigheden te kunnen zien, maar waarschijnlijk kom ik hier in April 2015 weer langs voor een conventie.

Een gedachte aan “Golden Gate

  1. Ben van Mierlo

    Grappig dat die temperatuur in San Francisco zo kan dalen terwijl het de rest van de trip erg warm is. Dat hadden wij ook destijds.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *